TON CU LEGUME

Standard

Ingrediente:

200 gr. ton

400 gr legume combinate: brocoli, dovlecei, fasole verde, morcov, ceapa, ciuperci

6 rosii bine coapte

3 catei de usturoi

ulei de masline

Legumele se fierb la abur cateva minute, atat cat sa nu-si piarda culoarea si sa ramana usor crocante. Intre timp se toaca rosiile, se pun in tigaie, unde deja sunt uleiul si usturoiul taiat maruntel, sfaraind. Dupa ce puneti rosiile dati focul mare ramanand in zona sa amestecati ca sa nu se prinda. Ideea e ca zeama sa se evapore repede si consistenta sosului sa devina una cremoasa. Odata atins obiectivul lasati focul mai moale, adaugati legumele, tonul si amestecatile bine.

DSC09704

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s